MO.RE! zmore več.

Sprejme več. Vzdrži več. Prenese več.
MO.RE! družbe KRONOSPAN je laminatna talna obloga, odporna na vlago, zaradi katere je laminat še bolj praktičen za vsakdanje življenje. MO.RE! je laminatna talna obloga, ki je še bolj odporna na vlago. In to je dobra stvar. Navsezadnje se male vsakdanje nezgode lahko pripetijo komur koli.

Atlantic 12 Atlantic 8

MO.RE! se lahko zoperstavi temu, kar prinese življenje:

  • Je veliko bolj odporen na vlago, kot tradicionalna laminatna talna obloga.
  • Njegova protibakterijska površina zavira rast bakterij na tleh in tako zaščiti vašo družino (bakterija, na kateri so bili izvedeni preizkusi: Staphylococcus aureus).
  • Je odporna na svetlobo: Tudi v dneh, ko sonce sije več ur, vaša talna obloga glede na stopnjo 6, najvišjo stopnjo »barvne lestvice volne« (ang. Blue Wool Scale), ne zbledi.
  • Odličen za namestivev v zasebne kopalnice (glejte navodila za vgradnjo).
  • Na voljo v razredih 32 in 33 glede na standard DIN EN 13329.

MO.RE! temelji na posebej zasnovani formuli substratov.

Njegovo novo vezivno sredstvo ga naredi še bolj trpežnega zmanjša nabrekanje – izboljša odpornost na prodiranje vlage.

MO.RE! za okolje

MO.RE! ponuja več. Tudi za okolje: Narejen je izključno iz trajnostno pridobljenega lesa. Družba KRONOSPAN pa v talnih oblogah s tehnologijo MO.RE! prav tako ne uporablja nobenega PVC-ja, kar dokazuje našo zavezanost k varstvu okolja. Substrat MO.RE! je ogljično nevtralen: Obdelava drevesa za izdelavo tega izdelka v okolje izpusti manj ogljikovega dioksida, kot ga je drevo shranilo v svoji življenjski dobi.